Formular de comanda

Servicii

Transport marfa
Transport mobilier
Transporturi personalizate
Mutari firme / persoane
Relocari industriale
captcha

Servicii complete

Pentru transporturile in Romania sau in afara Romaniei, plata se face la km, pretul variaza in functie de greutate si volumul marfii. Alaturi de angajatii nostri, veti avea parte de cele mai profesioniste servicii de transport, cele mai bune sfaturi si siguranta deplina. Ai nevoie de transport mobila si bagaje? Firma noastra ofera servicii complete mutari mobila si bagaje pentru firme si persoane fizice la preturi accesibile. Noi ne ocupam de transport, manipulare, demontat si remontat, impachetat si asezat mobila in noua locuinta.

Transport marfa servicii complete de mutari mobilier cu personalul specializat: montat - demontat, incarcat - descarcat, mutari sedii de firme, mutari pianine, case de bani, bagaje etc. In Bucuresti si in tara cu dube de 3.5 to, facturare, contact.

Preturi exceptionale!  Mail: office@blejan.ro  Telefon: 0729.528.072, 0723.528.072

Transport de calitate si servicii ireprosabile la preturi acceptabile in functie de cerintele dumneavoastra. Apelati la serviciile noastre daca doriti o rezolvare imediata a problemelor legate de transportul intern si international precum si a serviciilor logistice ce va dau bataie de cap. Mutari full service pentru persoane si companii. Transporturi diverse. Preturi fara concurenta! Echipa profesionista!

Suntem perfect potriviti sa prestam PENTRU DUMNEAVOASTRA servicii de transport deoarece experienta dobandita in ani de zile, numarul mare de clienti multumiti care au apelat la noi, profesionalismul, ajutorul pe care il oferim si tot ce ne sta in puterea noastra va sta la dispozitie pentru a ne duce al bun sfarsit TRANSPORTURILE pe care dumneavoastra le aveti de realizat.